E-MAILiT: Ο ελληνικός τρόπος για share και like που κατακτά τον κόσμο

Παρουσία σε 240 χώρες, 40 εκατομμύρια χρήστες το μήνα, και συνολικά σχεδόν 900 εκατομμύρια χρήστες μέχρι σήμερα, που αποκτήθηκαν σε διάστημα μόλις δυόμιση ετών.
Αυτά τα νούμερα κρύβονται πίσω από την E-MAILiT, την μοναδική ελληνική social sharing (κοινωνικός διαμοιρασμός περιεχομένου) πλατφόρμα στην Ελλάδα και την πρώτη στην Ευρώπη που απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε καθημερινούς χρήστες του διαδικτύου.


emailit1
Τι κάνει
Σχεδόν όλοι τα χρειαζόμαστε και τα χρησιμοποιούμε πλέον. Αυτό που έκανε ο Νικήτας Γεωργόπουλος (ιδρυτής και CEO) είναι να επενδύσει σε εκείνα τα κουμπιά (share buttons) που βρίσκονται σε κάθε blog, ιστοσελίδα και άρθρο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ και σου επιτρέπουν να μοιραστείς κείμενα, εικόνες και video στο Facebook, το Twitter και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα, μετρώντας τα like και τα shares.
Όπως λέει στο newmoney.gr ο Νικήτας, γραφίστας στο επάγγελμα και λάτρης του κώδικα, τα κουμπιά της πλατφόρμας που κατασκεύασε έχουν εμφανιστεί παγκοσμίως μέχρι σήμερα 1,9 δισεκατομμύρια φορές!
Αυτό που κάνει την συγκεκριμένη πλατφόρμα να ξεχωρίζει από τις άλλες, είναι ότι δεν δίνει μόνο την δυνατότητα στον επισκέπτη να κάνει share και follow, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας που είναι ενσωματωμένα τα share buttons της E-MAILiT, αλλά επιτρέπει στον ιδιοκτήτη της εκάστοτε ιστοσελίδας να δημιουργήσει μία επιπλέον πηγή εσόδων, αφού οι Sharers/Followers αλληλεπιδρούν με τη διαφημιστική προβολή του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας.
Το καλύτερο με την E-MAILiT είναι το κόστος. Είναι εντελώς δωρεάν, ενώ οι αντίπαλες υπηρεσίες χρεώνουν για να προσφέρουν περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά.
emailit2
Προσλαμβάνει!
Σπάνια πλέον βλέπουμε εταιρείες που προσλαμβάνουν. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την E-Mailit που θέλει να μεγαλώσει την ομάδα της και αναζητά άτομα που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω επιχειρηματική ανάπτυξη της εταιρείας.  
Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, μπορούν να κάνουν αίτηση μέσω της επίσημης σελίδας της E-MAILiT στο Facebook.

Σχόλια