Τι είναι η λεγόμενη... μάσκα πέους που αποτελεί το νέο trend ομορφιάς στο Χόλιγουντ;

Την έχουν δοκιμάσει ήδη η Cate Blanchett αλλά και η κολλητή της, Sandra Bullock

Το μυστικό για όμορφο και λαμπερό δέρμα μπορεί να βρίσκεται στο πιο... απρόσμενο σημείο. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται ένα νέο trend ομορφιάς που φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει τον τελευταίο καιρό πολλές καλλονές του Χόλιγουντ.


Σύμφωνα με την Page Six, η Cate Blanchett αλλά και η κολλητή της, Sandra Bullock έχουν δοκιμάσει το πρόγραμμα περιποίησης προσώπου με τον κάπως σόκιν τίτλο «penis facial» (μάσκα του πέους) και δηλώνουν ενθουσιασμένες με τα αποτελέσματα.


Η θεραπεία ομορφιάς, την οποία επινόησε και προσφέρει η διάσημη αισθητικός Georgia Louise από τη Νέα Υόρκη, κοστίζει 650 δολάρια και περιλαμβάνει βαθύ καθαρισμό, χημικό peeling, βελονισμό και - το σημαντικότερο - μια μάσκα με την ουσία Επιδερμικός Αυξητικός Παράγοντας (EGF) η οποία προέρχεται από την ακροβυστία (το άκρο του δέρματος που καλύπτει τη βάλανο του πέους) νεογέννητων μωρών στην Κορέα, που υποβάλλονται σε περιτομή. 
Η ουσία αυτή υποτίθεται ότι βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα, χαρίζοντάς του φρεσκάδα και αρκετά πιο νεανική όψη.

Αν και σίγουρα σοκαριστικό, το τελευταίο trend είναι απλά το τελευταίο σε μια σειρά οριακά «κανιβαλιστικών» πρακτικών ομορφιάς, που χρησιμοποιούν σωματικά υγρά (όπως αίμα και ούρα) ή ακόμα και τον πλακούντα γυναικών που γεννούν για να αναζωογονήσουν την εμφάνιση πλούσιων πελατισσών.


http://www.protothema.gr

Σχόλια