Γιατί "λιώνουν" την Ελλάδα;

Τα τελευταία χρόνια θα έχει πέσει στην αντίληψη σας η διατεταγμένη προσπάθεια όλων όσων βρίσκονται στην εξουσία της Ελληνικής κοινότητας να υποβαθμίσουν την Ελλάδα.
Όλα ξεκινάνε πίσω, πολλά χρόνια και θα ήταν λάθος απο οποιονδήποτε σοφό να προσπαθήσει να βρεί τον τελευταίο ηθικό,Ελληνα πρωθυπουργό που είχε ως μόνο σκοπό το καλό αυτού του τόπου.
Ακόμα και γιαυτούς που λένε οτι ο τελευταίος Ελληνας ήταν ο Καποδήστριας γιαυτό και τον έβγαλαν απο την μέση, που όμως θα βρείς άλλους να λένε ότι και αυτός ειχε κρυφές πτυχές της εξουσίας του που οδήγησαν την Ελλάδα ένα σκαλί πιο κάτω.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι για κάποιο λόγο επι σειρά πολλών ετων-δεκαετιών και βάλε προσπαθούν να ρίξουν την Ελλάδα σε μια κατάσταση "ζόμπι", όπου να υπάρχει σαν λαός αλλά να είναι υπόδουλος στους μάυρους μάγους που τον κυβερνάνε.

Οι Έλληνες έχουν κάτι που δεν το έχει κανείς άλλος λαός στον βαθμό που το έχουν.ΠΝΕΥΜΑ!!!!!

Δεν είναι θέμα εξυπνάδας όπως πολλοί δήθεν πατριώτες υποστηρίζουν.Έξυπνοι λαοί ήταν και είναι και οι Κινέζοι και οι Αιγύπτιοι και οι Βόριοι λαοί κ.ο.κ. . Οι Έλληνες όμως έχουν το πνεύμα που τους οδηγοί μέσα στους αιώνες να επιβιώνουν ως λαός και να αναπτύσσονται.

Είναι το πνεύμα που οδήγησε τους αρχαίους Ελληνές σε τόσα επιτέυγματα προηγμένα για την εποχής τους. Ήταν το πνεύμα που τους έκανε να έρθουν σε ρήξη με τους τότε νόμους της φύσης με αποτέλεσμα να βγουν σπουδαίοι επιστήμενες,φιλόσοφοι και γραφείς.

Είναι το πνεύμα που τους έφερε σε κόντρα με υπερδυνάμεις ανα περίοδο, όπως Πέρσες,Γερμανούς,Τούρκους κλπ.

Είναι το πνεύμα που τους οδηγεί ακόμα και σήμερα να βρίσκονται σε πολύ σημαντικές θέσεις στον κόσμο.

Είναι όμως το πνεύμα που θέλουν να σπάσουν.

Γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να δεχθούν ότι ένας λαός που μετρά κάτι λιγότερο απο δέκα εκκατομύρια πλυθισμό μπορεί και διαπρέπει τόσο πολύ και τόσο διαχρονικά.Οποιοσδήποτε άλλοες λαός με τόσα που έχει περάσει (Χουντα,Τυρρανία,Κατοχή,ΔΝΤ) μπορεί ακόμα και στέκεται όρθιος και μάλιστα με θράσος απέναντι σε αυτούς που τον γονατίζουν.

"Μην γονατίζετε μωρε.Εμείς οι Έλληνες και στον Θεό όρθιοι μιλάμε"

Μια φράση που σημαίνει ακριβώς τι εστί το πνέυμα των Ελλήνων.

Σπάνε την οικονομική άνεση που είχαν μετά την μεταπολίτευση οι Έλληνες.
Σπάνε το ήθος μας βάζοντας σε διαδικασίες αναθεώρησης των ριζών μας.
Σπάνε τα έθιμα μας προσπαθόντας να μας πείσουν ότι είναι είτε απαγορευμένα είτε λάθος.
Σπάνε την ηθική μας βάζοντας μέσα στην κοινωνία τάξεις που δεν θα έπρεπε να θεωρούνται ένα με τα κοινα.Άνδρας και Γυναίκα εις σάρκαν μια.
Σπάνε τα σύνορα μας βάζοντας Τούρκους,Σκοπιανούς και Αλβανούς να έχουν απαιτήσεις απο τα φυσικά μας σύνορα.
Σπάνε την ιστορία μας μαθαίνοντας στα σημερινα παιδια ότι η άλωση της Κωνσταντινούπολης ήταν μια "παρεξήγηση" και ότι η Μακεδονία δεν είναι μια αλλα πολλές χωρες μαζί οπότε ειναι άδικο να την "κατοχειρώνει" μια χώρα.
Σπάνε την λογική μας προσπαθόντας να μας πείσουν ότι οι όσοι δηλώνουν πατριώτες είναι φασίστες και ακροδεξιά σκουλίκια και όσοι σκέφτονται λαϊκά είναι αριστεροκουμούνια.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Πάρτε τό χαμπάρι και μην τους διασπάτε σε κόματα και ταμπέλες. Η ιδέα είναι μία και συμβολίζεται μόνο απο την γαλανόλευκη σημαία.

Σχόλια