Η Σαρωτική νίκη του Α.Κονδύλη στον Άλιμο δείχνει πολλά....


Λίγο πολύ όλοι οι κάτοικοι του Αλίμου ήξεραν το αποτέλεσμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης. Ήξεραν ότι αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με πράξεις και όχι λόγια. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση (όπως γινόταν τόσα χρόνια) οι υποψήφιοι Δήμαρχοι απο το κάθε βήμα που βρίσκαν διαθέσιμο έταζαν στον λαό ένα καλύτερο άυριο. Οι περισσότερες των περιπτώσεων όμως έβρισκαν τον λαό με απαντήσεις του τύπου "Η προηγούμενη Δημοτική αρχή τα είχε κάνει μπάχαλο και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά΄'./
Βρέθηκε όμως ένας Δήμαρχος που έκανε πολλά.Έκανα αυτονόητα πραγματα και έργα πέραν φαντασίας, όπως η τάση του κ.Κονδύλη προς την προστασία του περιβάλλοντος.

Τα λόγια του Δημάρχου που σπάει μια "κατάρα" που ήθελε να μην βγαίνει Δήμαρχος στον Αλιμο απο την πρώτη Κυριακή δείχνουν και το ήθος για το οποίο αυτός ο άνθρωπος άφησε και θέλει να συνεχίσει να αφήνει ιστορία στον ιστορικό αυτό Δήμο.

«Συνεχίζουμε. Ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά!» ξεκίνησε στην ομιλία του. «Είναι η πρώτη φορά μετά τη Μεταπολίτευση που ο Άλιμος εκλέγει Δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ και τον ηλιόλουστο καιρό που έλιωσε τη λάσπη» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δεσμεύτηκε πως αυτό είναι μόνο η αρχή και η επόμενη τετραετία θα είναι γεμάτη έργα. Τέλος, κάλεσε τους πολίτες να πανηγυρίσουν πολιτισμένα και με σεβασμό απόψε, ώστε «να γίνουμε εμείς η αλλαγή που επιθυμούμε να δούμε στον κόσμο».

Ο Ανδρέας Κονδύλης με ποσοστό 68,29%  (μέχρι και τώρα 07:54π.μ. έχοντας το 89,4%) εκλέγεται πανηγυρικά απο την πρώτη Κυριακή και για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία δήμαρχος του Αλίμου. Ακόμα και μετά τις έντονες λασπολογικές επιθέσεις που δέχθηκε κατα καιρους έδειξε ότι έχει την πλήρη στήριξη των δημοτών του και με αυτό το όπλο θα πάει ξανα μπροστά.

(Φώτο απο το alimos online)




Η εμμονή των πολιτικών του αντιπάλων στο να ρίχνουν λάσπη σε κάθε ευκαιρία προς το προσωπό του και χωρίς να έχουν ίχνος αναφοράς σε δικό τους προγραμμά και σε δική τους θέση για τα κοινά στον δήμο Αλιμόυ έκανε ακόμα και τον ίδιο τον Δήμαρχο να γελάει. 

Το νέο όραμα λοιπόν ενος απο τους πιο ελπιδοφόρους δημάρχους της χώρας μας συνεχίζετε και οι κάτοικοι του, μάρτυρες σε αυτό.

Ευχομαστε στον Δήμαρχο Αλίμου κ.Ανδρέα Κονδύλη καλη συνέχεια στο ήδη εντυπωσιακό του έργο και καλή δύναμη.



Σχόλια