Κορνονοϊός......ήρθε ή θα έρθει το μεγάλο μπαμ?

Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα; Γιατί είναι ολόκληρος ο πλανήτης αντιμέτωπος με κάτι τόσο "επιθετικά" και ΔΕΝ μπορεί να το αντιμετωπίσει;.

Όλος ο πλανήτης χορεύει σε ρυθμούς Κορονοϊού. Η μια χώρα μετα την άλλη υποκύπτουν στον ιό και τείθονται υπο καθεστώς καραντίνας πριν μετρήσουν φέρετρα έξω από τις αυλές τους. Είναι σαν να έριξε κανείς βόμβα...μια στην Ούχαν, μια στην Ιταλία και μία στην Ισπανία. Ο ρυθμός είναι απίστευτος, τα νούμερα που ακούγονται βγήκαν απο ταινία του Σπίλμπεργκ και όμως ειναι η πραγματικότητα που βλέπουμε καθημερινα όλοι μπροστά μας.

Η νύχτα των ζωντανών νεκρών σε πλήρη εφαρμογή.

Ισπανία:


Ιταλία:


Iραν:





Και σε πολλές ακόμα χώρες η κατασταση είναι ίδια ή τείνει να γίνει ίδια. Το παράδειγμα όμως της Ουχαν κανείς δεν το ακολούθησε 100%. Και μιλάμε για πλήρη καραντίνα, όχι οι μισοι έξω.

Με τα στατιστηκά να μιλούν βλέπουμε ότι Καμία χώρα δεν θα ξεφύγει απο τους τετραψήφιους αριθμούς σε νεκρούς πράγμα που μας κάνει όλους να σκεφτούμε το πόσο κακό κάνουμε στον εαυτό μας με το να εκτεθούμε καθημερινα σε οτι μικρόβιο ή ιό υπάρχει.
Επρεπε να γινει ένα μεγάλο μπαμ για να πλένουμε τα χέρια μας καθημερινα;


Το πρόβλημα είναι όμως αν θα έρθει και στην καλα οργανωμένη βαση των στοιχείων Ελλάδα.
Και η απάντηση έχει δοθεί πολλές φορες. Ναι.
Ειμαστε σε αιρθμούς 2 εβδομάδες πίσω. Σε αριθμούς. ΔΕν σημαίνει ότι θα είμαστε και σε θύματα.
Αλλα σκεφτείτε λίγο όλοι ότι ουσιαστικά είμαστε δυο εβδομάδες μέσα και ΤΩΡΑ ξεκινάνε να φαίνονται οι πραγματικοί αριθμοί, οι οποίοι είναι όπως λέει ο ΕΟΔΥ αριθμοί που αφορούν τέστ προηγούμενης εβδομάδας.

Θα δείξει....

Υπομονη

Σχόλια