Ελιγμους Μητσοτάκη προ εκλογών;

 Είναι γνωστό ή μάλλον είναι εμφανές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης απο τις πρώτες κιόλλας μέρες της κυβερνήσεως του έχει δείξει συμπεριφορά γεφύρωσης χάσματος μεταξύ αριστερας, δεξιας και κεντρώων. Προφανώς αποσκοπεί αυτή η στάση στην συλλογή όλο και περισσότερων ψήφων και νομίζω πλεόν δεν ειναι καν κρυφό. 

Μετα την αλλαγή στάσης όσον αφορά το θέμα της αστυνομίας πανεπιστημίων, έρχεται η στάση απέναντι στην ταφή του τέως βασιλειά Κωνσταντίνου. Το ότι η ταφή δεν έγινε δημοσία δαπάνη είναι προφανώς ότι έπαιξε ρόλο η αριστερή πλευρά της Βουλής. Σκεφτείτε αντίδραση που θα ξεσήκωνε μια απόφαση ο τέως Βασιλειάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος να κηδευόταν δημοσία δαπάνη και με τιμές απο το ίδιο το κράτος (ότι τιμές αρχηγόυ κράτους). Αντίθετα, Τατόϊ, Εκπροσώπιση απο Σαμαρά και αντε στο καλό. 

Κάποιοι Κεντροαριστεροι βλέπουν μια άλλο μάτι πια του Μητσοτάκη.


Μετά έρχεται η κίνηση για την επιβολή ή όχι απαγόρευσης δημιουργίας κόμματος απο τον Ηλία Κασιδιάρη μέσα απο τις φυλακές. 

Μαζεύουμε και απο εδω μερικους κετροδεξιούς και κεντροαριστερούς. 

Καλές οι κινήσεις και πονηρές που τον κρατάνε ακόμα εκεί. Ας μην γελιόμαστε όμως δεν υπάρχει και αντιπολιτευση. Ενας λαός δηλαδή αφήνει τις τύχες του σε ένα κόμμα που με 35% (στην καλύτερη) θα κυβερνήσει και θα αποφασίσει για το μέλλον του (ή και το παρόν). 




Σχόλια