Μενεγάκη- Παντζόπουλος:Δείπνο στο Κολωνάκι!


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου. Η 41χρονη παρουσιάστρια καθώς σχολίαζε στην εκπομπή της Καφές με την Ελένη ένα βίντεο-αφιέρωμα που μόλις είχε προβληθεί σχετικά με τους διασήμους που έχουν κάνει τατουάζ, αποκάλυψε τη δική της εμπειρία με τα παιδιά της: «Όταν μικρά μού έλεγαν “θα μεγαλώσω και θα κάνω τατουάζ - όταν θα γίνω δεκαοκτώ χρόνων θα κάνω τατουάζ όπως ο τάδε” και εγώ τους απαντούσα “εγώ και ο πατέρας σου, όμως, δεν έχουμε τατουάζ’’, φούντωνα κανονικά. Τώρα το έχω δει αλλιώς. Όταν μου τα λένε αυτά ή βάζουν τα τατουάζ –αυτοκόλλητα- δεν τους σχολιάζω τίποτα. Τα αφήνω να κάνουν ό,τι θέλουν» τόνισε.



Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, η Ελένη εμφανίστηκε στο κέντρο της Κηφισιάς για την καθιερωμένη βόλτα της στα μαγαζιά. Εκεί τη συνέλαβε ο φακός του ΟΚ!



Το ίδιο βράδυ η παρουσιάστρια, που είχε κάθε λόγο να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη επειδή τις τελευταίες ημέρες τα νούμερα της εκπομπής της έχουν ανέβει, έβαλε τα τρία της παιδιά για ύπνο και λίγο μετά τις δέκα το βράδυ πήγε για φαγητό στο γιαπωνέζικο εστιατόριο Coo, στο ισόγειο του ξενοδοχείου St George Lycabettous, μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο. Στην παρέα τους ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο αδελφός του αγαπημένου της και δύο ακόμη φίλοι. Όπως αναφέρουν στο ΟΚ! θαμώνες του Coo, «κάθονταν κολλητά ο ένας δίπλα στον άλλον. Έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και δεν έκαναν τίποτα για να το κρύψουν από τον κόσμο που κοιτούσε.

Σχόλια