Μέσα στο μήνα τέλος στο σίριαλ Παπαδάκη - ΑΝΤ1!


Ο παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα" μιλάει στο zappIT για τις φήμες που αφορούν στο μέλλον του στο κανάλι του Αμαρουσίου. «Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Αυτός που είναι αρμόδιος να απαντήσει για το θέμα, όσον αφορά το συμβόλαιο μου με το σταθμό είναι ο ο ίδιος ο ΑΝΤ1. Εγώ ότι και να πω θα είναι υποκειμενικό. Ρώτήστε λοιπόν εκεί και ότι σας απαντήσουν πέιτε μου και μένα για να ξέρω». Αυτό δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης στο zappit.gr σε σχέση με την τρέχουσα σεναριολογία για το μέλλον του στον ΑΝΤ1.

Όπως είναι γνωστό το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2011, οι φήμες όμως που κυκλοφορούν καιρό τώρα και εντάθηκαν χθες, θέλουν τον πατριάρχη της πρωινής ζώνης να μένει μετέωρος ή από τη νέα σεζόν να μετακομίζει σε ρόλο βασικού σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το δίδυμο των Καραμεροχαριτάτων να μετακομίζει στη ζώνη 7-10 και από τη νέα σεζόν αναβιώνει ο παλιός «Πρωινός Καφές» με το Γρλήγόρη Αρναούτογλου στο τιμόνι και δίπλα του την Ευγενία Μανωλίδου.

Παντού υπάρχει ένας μύθος... και ευσεβείς πόθοι κάποιων. Καλά πληροφορημένες πηγές πάντως, αναφέρουν ότι οι συζητήσεις του Γιώργου Παπαδάκη με τον σταθμό του Αμαρουσίου που είχαν παγώσει -όπως ήταν φυσικό μετά την παραίτηση του Γιώργου Λεβέβτη από τη γενική διεύθυνση της τηλεόρασης- αναμένεται να ξαναρχίσουν εντός των επομένων ημερών, με την ελπίδα μέχρι το τέλος του μήνα, τα δύο μέρη θα έχουν έρθει σε τελική συμφωνία. Σε καμία περίπτωση το ύψος της αμοιβής ή η μειώσεις των αποδοχών του δημοσιογράφου δεν θα αποτελέσουν αγκάθι στις διαπραγματεύσεις.

zappit.gr

Σχόλια