Η Britney Spears στην κορυφή των charts!


H Britney Spears στην νέα μέτρηση του Billboard Hot 100 Singles Chart αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή, με το νέο της single “Hold It Against Me”.

Θα είναι η τέταρτη φορά που η εκρηκτική performer θα βρεθεί στην κορυφή του Singles Chart, καθώς έχει προηγηθεί η ίδια επίδοση με το 3”, τον Οκτώβριο του 2009, με το “Womanizer” μέσα στο 2008 και με το ντεμπούτο single “Baby One More Time” το 1999.

Η Britney βρίσκεται πλέον και στην κορυφή του chart των Digital Songs, καθώς το “Hold It Against Me” έχει πουλήσει 411.000 αντίτυπα, δημιουργώντας νέο εισπρακτικό ρεκόρ και καταρρίπτοντας το αντίστοιχο της Taylor Swift που σημείωσε τον Φεβρουάριο του 2010 με το single “Today Was A Fairytale” με 325.000.

Μια δυνατή ανταγωνίστρια για την Britney Spears, θα είναι σίγουρα η Avril Lavigne, που με το νέο της single “What The Hell” βρέθηκε στην έκτη θέση του Digital Songs Chart και στο νούμερο 13 του Billboard Hot 100. Φανταστείτε τι θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου όταν και θα γίνει η πρεμιέρα του “Born This Way” της Lady Gaga. Ποιος θα είναι ο νικητής των charts;

mtv.gr

Σχόλια