Ψυχοπαθής βασανίζει τελετουργικά γάτες μέχρι θανάτου!


Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσει κάποιος αυτό που κρύβει μέσα στο μυαλό και την καρδιά του ένα διανοητικά ταραγμένο άτομο, που βασανίζει με φρικτό τρόπο τις γάτες στην Ρόδο πριν τις εξοντώσει οριστικά με ιεροτελεστικές μεθόδους που θυμίζουν φτηνή παραγωγή ταινίας τρόμου!

Κανείς δεν ξέρει πόσα μικρά και μεγάλα γατιά έχουν πέσει θύματα του αδίστακτου ψυχοπαθή, καθώς κάθε μέρα οι κάτοικοι στο Νιοχώρι έρχονται αντιμέτωποι με τα «κατορθώματά» του… Ο άρρωστος αυτός «άνθρωπος» βασανίζει τα δυστυχισμένα ζώα, βγάζοντάς τους τα μάτια, ξεκοιλιάζοντάς τα ή καρφώνοντας καρφιά στις κοιλιές τους και, όταν ξεψυχήσουν μέσα σε φρικτούς πόνους, τα τυλίγει μέσα σε μια πετσέτα σε μια αποτρόπαια τελετουργία και αφήνει τα πτώματά τους πάντα στο ίδιο σημείο!

Οι κάτοικοι, που φροντίζουν στην πλειοψηφία τους τα άτυχα τετράποδα, έχουν καταφύγει στην Αστυνομία ζητώντας την βοήθειά της για να μπει τέλος στην παράλογη δράση του, που ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη φαντασία. Όμως, παρά τις ενέδρες που στήνουν οι αστυνομικοί στην περιοχή, δεν έχουν εντοπίσει τα ίχνη του.

http://www.protothema.gr/

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....