Βίσση - Ρουβάς: Από φίλοι, εχθροί!


Τη χειρότερη περίοδο περνούν οι σχέσεις της Άννας Βίσση και του Σάκη Ρουβά με αποτέλεσμα να επηρεάζεται και η συνεργασία τους στη νυχτερινή σκηνή, που εμφανίζονται φέτος.

Mετά από έντονες συζητήσεις και καυγάδες ανάμεσά τους, τα δύο αστέρια της μουσικής σχεδόν δεν μιλιούνται!

Οι πληροφορίες θέλουν την Άννα Βίσση να είναι απογοητευμένη και ανικανοποίητη με το λαϊκό μέρος του προγράμματός της, με αποτέλεσμα κάθε Τετάρτη να αλλάζει τα τραγούδια, προσπαθώντας να το δυναμώσει. Αυτή όμως η ανασφάλεια της «απόλυτης» σταρ έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στο Σάκη Ρουβά που αναγκάζεται να κρατά παραπάνω το πρόγραμμα μέχρι η Βίσση να αποφασίσει ποια τραγούδια θα συμπεριλάβει τελικά στο δικό της πρόγραμμα.

Συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα προγράμματα, γύρω στη μέση της σεζόν, να γίνοται αλλαγές, όμως οι συνεχιζόμενες αλλαγές στο πρόγραμμα του "Αθηνών αρένα" και η αναποφασιστικότητα της Άννας Βίσση, έγιναν η αιτία να χαλάσει η διάθεση του Σάκη Ρουβά, γεγονός που είναι πλέον εμφανές κατά τη διάρκεια του δικού του προγράμματος, καθώς είναι νευρικός και άκεφος.

http://www.newsbomb.gr/


Σχόλια

  1. Σαν μεγάλη ψωνάρα ο Ρουβάς δεν νοιάζεται για το καλύτερο αποτέλεσμα συνολικά του προγράμματος, που λογικό είναι να θέλει μια ανανέωση μετά από τόσους μήνες πορόλη την επιτυχία του, αλλά το μόνο που θέλει είναι να τραγουδά όσο γίνεται λιγότερο. Αυτό για μας βέβαια είναι καλό γιατί μας ταλαιπωρεί αφάνταστα με τις παραφωνίες του ιδιαίτερα σε τραγούδια άλλων. Εδώ και στα δικά του που είναι γραμμένα στα μέτρα του μετριότατος είναι . Και βέβαια μιλάμε για αδιάφορα και γκανάλατα τραγουδάκια χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες . Για τα 15χρονα βέβαια που δεν ξέρουν επί της ουσία τίποτα από μουσική καλά είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....