Θηλάζει... ο Elton John!


Για τον μικρό Zachary, γιο του επιτυχημένου τραγουδιστή Elton John και του συντρόφου του, το να θηλάσει κανονικά όπως όλα τα υπόλοιπα νεογέννητα είναι μάλλον κάτι το εξαιρετικά απίθανο.

Γι’ αυτό το λόγο, ένας Ιρλανδός καλλιτέχνης, ο Kevin Sharkey, ήρθε να δώσει την λύση δημιουργώντας μια άκρως ανατρεπτική εικόνα, που δείχνει τον μεγάλο τραγουδιστή να θηλάζει ένα μωρό, το οποίο υποτίθεται ότι είναι ο 2 μηνών Zachary.

Όπως ισχυρίζεται ο Sharkey, δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να προσβάλει τον Elton John, ενώ αποκάλυψε ότι εμπνεύστηκε αυτή την φωτογραφία από την μεγάλη δημοσιότητα που είχε πάρει το θέμα όταν ο τραγουδιστής μαζί με τον αγαπημένο του David Furnish, δήλωσαν ότι θα γίνονταν γονείς τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Αυτό που κάνει ο Elton και ο David είναι αξιοθαύμαστο. Είναι πρωτοπόροι μιας νέας εποχής σχετικά με το θέμα των gay ζευγαριών που θέλουν παιδιά» είπε ο Sharkey, ο οποίος παραδέχτηκε ότι και εκείνος γέλασε λίγο την ώρα που έφτιαχνε την συγκεκριμένη φωτογραφία.http://www.protothema.gr

Σχόλια