Έβγαλαν την Κρήτη από τον χάρτη της Ελλάδας!


Ανεξάρτητη και διαφορετική χώρα από την Ελλάδα παρουσίασαν την Κρήτη σε φυλλάδιο συναυλίας που διοργανώθηκε στο Ναύπλιο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σάλος στην πόλη. Με σειρά επιτολών το θέμα επιχειρείται να υποβαθμιστεί. Ο Πρόεδρος Επιτροπής....
Χορωδίας Ναυπλίου, Μέλος Δ.Σ. Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου Κώστας Λούμος έδωσε στην δημοσιότητα την δική του επιστολή, καθώς και την απάντηση που έλαβε:

Αγαπητέ κύριε Τζιώρα,

Εύχομαι Καλή Χρονιά με Υγεία!

Κατόπιν σχετικής μας συζήτησης, σε σχέση με τη συναυλία που διοργανώθηκε στο Βουλευτικό, στις 30 Δεκεμβρίου 2010, με τη χορωδία Εau Claire από το πανεπιστήμιο του Wisconsin των Η.Π.Α., θα ήθελα εκ νέου να επισημάνω το σοβαρότατο ατόπημα όποιου συνέταξε το ενημερωτικό φυλλάδιο για την αμερικάνικη χορωδία, που στη πρώτη του σελίδα ανέφερε πως οι συναυλίες της χορωδίας θα δοθούν στην Ελλάδα και τη Κρήτη! Απευθύνομαι σε σας καθώς είστε ο συνδετικός κρίκος με τη χορωδία Εau Claire και τους εκπροσώπους της και σας παρακαλώ να με πληροφορήσετε για τα εξής, εκτιμώντας αφάνταστα την άμεση απάντησή σας.

1.Ποιος συνέταξε το εν λόγω έντυπο.

2.Ποιος όφειλε να με ενημερώσει για την ύπαρξη του εντύπου, όπως πολύ σωστά εσείς είχατε κάνει ενημερώνοντας με για την αφίσα της εκδήλωσης, που με τη σειρά μου την κοινοποίησα στον τοπικό τύπο.

Παρακαλώ, διαβιβάστε την έντονη δυσφορία ολόκληρης της κοινωνίας του Ναυπλίου για το θέμα αυτό και γνωρίστε τους πως το λιγότερο που αναμένουμε είναι μία σαφή εξήγηση για το όλο θέμα.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που έχουμε και που έχει ως αποτέλεσμα η πόλη του Ναυπλίου να απολαμβάνει χορωδιακό τραγούδι υψηλής ποιότητας φιλοξενώντας χορωδίες υψηλού επιπέδου. Παράλληλα θα ήθελα να σας παρακαλέσω, προς αποφυγή ανάλογων δυσάρεστων καταστάσεων, οτιδήποτε πρόκειται να συνοδεύει την οποιαδήποτε εμφάνιση χορωδίας που θα συνεργαστεί μαζί μας στο μέλλον (έντυπα κλπ.) θα πρέπει απαραίτητα να μας τίθεται υπ όψιν εγκαίρως και εφόσον λαμβάνει την αποδοχή μας, να κοινοποιείται.

Με εκτίμηση,

Κώστας Λούμος

Πρόεδρος Επιτροπής Χορωδίας

Μέλος Δ.Σ. Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου


Η απάντηση με τις εξηγήσεις

Αγαπητέ κύριε Λούμο

Τις θερμότερες ευχές μας για το 2012.

Δράττομαι της ευκαιρίας να σας ευχαριστήσω θερμά για την φιλοξενία της πόλης σας στην χορωδία Eau Claire του Πανεπιστημίου του Winsonsin καθώς και για την ένταξη της παράστασης στο πολιτιστικό πρόγραμμα του δήμου. Λυπούμαστε βαθύτατα που από καθαρά τεχνικούς λόγους στην διαδικασία εκτύπωσης του προγράμματος, δεν εκτυπώθηκε όπως ήταν προγραμματισμένο το mainland Greece & Crete παρά δεν εμφανίστηκε η λέξη mainland με αποτέλεσμα την παρεξήγηση αυτή. Είναι φαντάζομαι ευνόητο ότι αυτό δεν συνέβη επί τούτου και όλοι οι εμπλεκόμενοι με την χορωδία είναι ιδιαιτέρως απογοητευμένοι που αυτή την τεχνική απροσεξία δεν έγινε αντιληπτή εγκαίρως.

Με εκτίμηση

Κώστας Τζιώρας

CruiseClub Holida
moriasnow.gr

Σχόλια